Protecție expoziții

Protecție expoziții

Expozițiile cu vânzare, și în mod special acelea în care sunt expuse obiecte valoroase (tablouri, bijuterii, blănuri, produse high-tech etc.), sunt expuse unui risc semnificativ de securitate. Datorită valorii lor acestea pot fi ținte pentru infractori. Elementele valoroase scoase din sistemele de alarmă care la protejează și aduse într-o expoziție, devin ținte atrăgătoare pentru răufăcători. Expozițiile cu vânzare, și în mod special acelea în care sunt expuse obiecte valoroase (tablouri, bijuterii, blănuri, produse high-tech etc.), sunt expuse unui risc semnificativ de securitate. Datorită valorii lor acestea pot fi ținte pentru infractori. Elementele valoroase scoase din sistemele de alarmă care la protejează și aduse într-o expoziție, devin ținte atrăgătoare pentru răufăcători. 

Adesea simpla prezenta a unui agent de securitate este suficienta pentru a îndepărta infractorii. Sunt totuși câteva zone critice în care prezenta agenților înarmați este necesară. De exemplu încărcarea și descărcarea bunurilor poate reprezenta un moment de oportunitate pentru cei care vânează potențialele puncte slabe. 

Riscul nu se oprește însă aici. În timpul expoziției, în mod frecvent, expozanții pot fi distrași de discuțiile cu clienții. Chiar un complice poate distrage atenția expozantului pentru favorizarea infractorului. Indiferent de caz, este imposibil pentru expozant să fie permanent atent la produsele expuse. 

Prezenta personalului de securitate ușurează foarte mult presiunea care apasă pe producători. Pentru organizatori, prezenta unei echipe profesionale de securitate este un atu în promovarea evenimentelor. Și invers, evenimentele la care apar furturi majore, afectează reputația organizatorului. 

 CUM VĂ PUTEM AJUTA

Total Private Guard vă poate ajuta în organizarea unei expoziții, a unui festival culinar sau a unei expoziții cu vânzare:

  • La Total Private Guard înțelegem importanta asigurării unui nivel înalt de securizare a expoziției. Cooperăm cu organizatorii pentru ca participanții să se poată desfășura într-un mediu sigur și protejat;
  • Personalul nostru are experiența și cunoștințele necesare pentru acoperirea și rezolvarea unor largi varietăți de incidente de securitate ce pot apare la o expoziție. Dacă aveți nevoie de prezența unui agent neînarmat, vă vom asigura unul care este manierat și profesionist. Putem totodată să vă asigurăm și agenți înarmați, pentru momentele în care factorii de risc sunt la cel mai înalt nivel;
  • Total Private Guard și-a creat un renume fiind considerat ca fiind unul din cei mai buni furnizori de servicii de securitate. Echipa noastră managerială se asigură permanent că fiecare angajat are pregătirea specifică necesară executării fiecărei misiuni primite la cele mai înalte standarde;
  • În ceea ce privește asigurarea protecției pentru diferite evenimente, ne place să spunem că noi suntem experții în domeniu. Indiferent dacă evenimentului dumneavoastră îi sunt necesare controlul traficului, supravegherea / limitarea accesului, însoțirea sau transportul sub pază, compania noastră vă oferă flexibilitatea și încrederea necesară pentru a vă furniza toate aceste cerințe.
  • Nu descoperiți prea târziu ca sunteți expus unui risc gratuit. Angajarea unei companii de pază și protecție fără experiență poate face diferența între succesul și eșecul evenimentului pe care îl organizați. Luați decizia corectă și apelați la  

Solicită mai multe informații sau o ofertă personalizată